JUMA-LAITURIT

Komposiittilaudoista tehdyt laiturit Suomen ainoalta laitureiden valmistajalta, joka on erikoistunut ainoastaan puukomposiitista valmistettujen laitureiden valmistamiseen. Vuosien kokemuksella olemme hioneet erikoisosaamistamme viimeisteltyihin yksityiskohtiin ja kestävään rakenteeseen.


SOITA ja pyydä tarjous laiturin avaimet käteen -toimituksesta!

Juha Vaahtolammi | 0440 541 542 | myynti@juma.fi


Juma-puukomposiittilaituri

Muoviponttoonein varustetut komposiittilaiturit

Matalien rantojen monikäyttöinen vaihtoehto! Laiturin muoviponttonit ovat iskun- ja pakkasenkestäviä. Suojaisassa paikassa laiturimme pystyvät talvehtimaan vedessä. Mittatilauksesta valmistamme mitä erilaisempia kokonaisuuksia. Omassa tuotantohallissamme itse valmistetut laiturit saat ilman välikäsiä hyvin kustannustehokkaaseen hintaan.

Jytky ei hytky!

Hintavertailussa kannattaa aina kiinnittää huomiota kantavuuteen ja laiturin pinta-alaan. Juma Laiturin reunalla ei tule tunnetta tippuuko veteen vai ei!

JUMA Laituri on myös lapsiperheen unelmalaituri – se kestää villimmätkin hyppykilpailut notkumatta ja hytkymättä. Materiaalin ansiosta laiturit eivät ole kosteinakaan liukkauita, eikä siitä tule tikkuja pienenkään jalan herkkään ihoon. UV-säteily ja vesi tuovat haasteita kestopuiselle laiturille, mitä komposiittilaudasta valmistetun laiturin kanssa ei tarvitse murehtia. Jytky on modernin viimeistelty kokonaisuus, jota voit täydentää esim. käännettävillä laituritikkailla, venepollareilla tai led-valoilla.

Juma-puukomposiittilaituri

Juma-laituri ei hytky!

Kantavuus kävelysillan kanssa 1750 kg!

  • Elementti n. 3,7 m x 2,4 m
  • Kävelysilta n. 3,6 m x 1,2 m
  • Kuusi ponttonia / elementti  + 1 kävelysillassa
  • Runko 48 mm x 98 mm  kestopuuta
  • Saranat ruostumatonta terästä
  • Kansilaudat ja reunalistat  146 mm x 24 mm  puukomposiittilankkua
  • Elementtejä yhdistelemällä laiturit voidaan toteuttaa sekä T- että L-muotoon
  • Värivaihtoehdot: tummanharmaa tai -ruskea

Rahti kustannustehokkaasti omalla kuljetuskalustolla

Kuljetukset aina sovitun aikataulun mukaisesti! Voit myös lainata maksutta isoa peräkärryämme, jolla voit kuljettaa laiturin kohteeseesi. Tällöinkään emme veloita kuormauksesta. Pienyrityksenä pystymme toimimaan joustavasti ja varmasti asiakaslähtöisesti. Maksu on aina tavaran toimittamisen jälkeen kahden viikon maksuajalla. Sovittaessa voit hoitaa maksun myös pienemmissä erissä, ilman lisäkuluja.

Asennuksen hoidamme tarvittaessa puolestasi ja suunnittelemme yhdessä parhaimman rantakiinnityksen juuri sinun rantaasi. Hyvällä suunnittelulla varmistamme kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen. Laitureiden toimitusaika keskimäärin viikko - tarkista tilausta tehdessäsi!

Juma-laituri ja edullinen rahti