JUMA-KOMPOSIITTILAUTA-TUOTTEIDEN HUOLTO

Uudistetun koostumuksen vuoksi Juma-komposiittilaudasta valmistetut tuotteet on helpommin pidettävissä puhtaana. Ne kestävät paremmin pistemäisiä iskuja, eivätkä naarmuunnu kovin herkästi.

Kevyen pintaharjauksen vuoksi komposiittilauta ei ole tasaisen värinen,
jolloin esim. kivituhka tai muu lika ei erotu pinnasta niin voimakkaasti.

Tutustu tästä tuote-esitteeseen!


SOITA ja kysy lisätietoja!

Juha Vaahtolammi | 0440 541 542 | myynti@juma.fi


VESIPESU

Yleisesti vesipesu runsaalla vedellä ja terassipesuaineella on riittävä. Varsinkin kivituhka on hankalaa poistaa, jos vesimäärä ei ole riittävä, sillä pois pestävä irtoaines siirtyy helposti vain paikasta toiseen. Pinttyneempään likaan tehoaa mekaaninen hankaus. Myös painepesuri on mainio apuväline, sillä puukomposiitti kestää!

SIITEPÖLY, RASVA JA RUOSTEVALUMAT

Siitepölyn pesuun suosittelemme BioCombin terassipesua (1l pullo, saatavilla useimmista rautakaupoista).

Rasvan pystyy poistamaan lähes kokonaan jarrulevyjen puhdistussprayllä (Würth tai vastaava). Jos nokinen rasva seisoo talven yli terassilla, sitä on melko mahdoton saada enää kokonaan pois.

Ruostevalumiin (joskus esim. pihakalusteiden sisältä saattaa valua ajan saatossa) suosittelemme oksaalihappoa tai sitruunahappoa. (Esim. Star Briten Hull Cleaner)

Eiköhän näillä ohjeilla tule puhdasta!

MITEN PIDÄN KOMPOSIITTITUOTTEENI KUNNOSSA?

Muista puhdistaa terassipatio säännöllisesti. Puhdistukseen riittää useimmiten lämmin vesi ja harjaus. Jos käytät painepesuria, muista säätää sopiva paine (max. 90 baria) ja suuttimen tulee olla riittävän etäällä pestävästä pinnasta.

Puhdista vaikeimmat tahrat välittömästi, kuten öljyt, punaviini tai marinadit. Älä anna tahrojen imeytyä pintaan, koska jälkikäteen niiden puhdistaminen on huomattavasi työläämpää. Grillin alle suosittelemme käytettäväksi erillistä alustaa.

Älä maalaa, petsaa tai öljyä terassilankkuja. Huomioi metalliesineistä irtoava mahdollinen ruoste. Metallirunkoisiin kalusteisiin kannattaa asentaa pohjiin muovitulpat. Vältä metallilapion käyttöä kun puhdistat terassia lumesta.

Ottamalla yhteyttä myyntiimme, annamme tarkempia ehdotuksia markkinoilla olevista tuotteisiimme soveltuvista puhdistusaineista.